Despre noi

” Forma fizica este prima achizitie pentru fericire “

ACTIVE BODY CENTER  sala fitness si aerobic Otopeni, str. 23 August.

Sala de aerobic are o capacitate de 100 mp, anexele care includ sauna , masajul , 2 vestiare, au 100mp, iar pentru fitness, sala de forta insumeaza aproximativ 150mp.

Dispunem de grup sanitar si vestiare separt pentru fete si baieti.
Pe langa dotarea salii importante sunt si echipamentele pentru orele de aerobic. O parte din echipamentele descrise in imaginile de mai jos sunt incluse in dotarea Aerobic Center.

Experienta de peste 10 ani in sportul de performanta se reflecta acum in ceea ce 2 sportivi de inalta clasa presteaza in timpul orelor de aerobic din centrul de intretinere „ Active body center”. Performanta in culturism, fitness, dans, karate , balet isi spune cuvantul in orele de care va puteti bucura si dvs.in centrul nostru.Seneca spunea acum aproape doua milenii: „Omul nu moare, ci el îsi pregateste singur sfârsitul”. Acest adaggio este azi mai actual ca oricând, prin ritmul de viata, lipsa de grija si întelegere pentru propriu corp si printr-o serie de obisnuinte care ne pun în pericol sanatatea.

“Mens sana in corpore sano”

Intelepciunea stramosilor a dus la fenomenul de masa care este SPORTUL din zilele noastre. Persoanele care vor sa-si mentina forma fizica, care doresc sa recupereze un tonus muscular pierdut sau care vor sa piarda în greutate, recurg la miscare pentru recuperarea handicapurilor înnascute sau dobândite. Pe toti, sportul, miscarea, ne fac sa ne recâstigam demnitatea, cheful de viata, prin integrarea mai buna în societate, prin capacitatea de a ne face sa ne simtim mai bune.